Headhunting & outplacement

Kontakt os på 5190 0197

Headhuntende virksomhedsfornyere

Foredrag Headhunting

Har i brug for at ansætte en ny medarbejder, leder eller direktør kan vi hos Konsulenthuset Lynderup initiere en enkel proces, der med en målrettet indsats betyder, at I inden for aftalt tid kan afslutte ansættelsen.

Vi bruger headhunting som det foretrukne middel til at finde din nye medarbejder. Det giver de mest motiverede kandidater, når vi med udgangspunkt i jeres profil finder den rette person, der – måske uden at vide det – er klar til et nyt kapitel i sin karriere.

Fordelen for jer er, at det er diskret, enkelt og tidsbesparende for jer. Headhunting er aktiv rekruttering, hvor vi tager kontakt til potentielle kandidater, hvilket giver en aktiv og effektiv proces.

 Outplacement

Er I nødt til at opsige en eller flere medarbejdere og vil I gerne give dem en kvalificeret fratrædelse, så kan vi hos Konsulenthuset Lynderup hjælpe med et skræddersyet outplacementforløb.

Medarbejderen tilbydes et individuelt karriererådgivningsforløb med udgangspunkt i medarbejderens situation. Vi har en stærk ekspertise i forhold til at rådgive mod nyt arbejde og nye muligheder. Sammen med medarbejderen opsætter vi mål og afdækker kompetencer og personlige styrker. Vi med brug af netværk i jobsøgningen, med ansøgningsstrategier og med samtaletræning